Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken? U kunt een e-mail sturen naar: info@psychologenpraktijkriemersma.nl. Eventueel kunt u ook een SMS sturen naar: 06 41 86 35 33. Ik neem dan contact met u op voor het maken van een afspraak.

Aanmelding

Als u voor vergoeding van de gesprekken door de zorgverzekeraar in aanmerking wilt komen, dient u voor aanmelding in bezit te zijn van een geldige verwijsbrief van uw huisarts. Nadat u zelf contact met mij hebt opgenomen per e-mail (info@psychologenpraktijkriemersma.nl) of per telefoon (06 41 86 35 33) wordt u op de wachtlijst geplaatst. De wachttijd gaat in na uw eigen verzoek om behandeling.

Cliëntenstop met ingang van april 2023

In verband met de voorgenomen sloop van het praktijkpand in 2023 en vanwege de grote toestroom van nieuwe cliënten in de afgelopen tijd is helaas een algehele cliëntenstop van toepassing. Vanwege het gebrek aan praktijkruimte en de overvolle agenda kan ik momenteel geen nieuwe aanmeldingen aannemen. U kunt ook niet op een wachtlijst geplaatst worden. De cliëntenstop geldt voor alle cliënten en alle zorgverzekeringen.

Mocht u een collega zoeken die eerder plek heeft kunt u kijken op de website van Kiezen in de GGZ of op de website van Triple-GGZ: www.triple-ggz.nl.

U kunt ook altijd contact opnemen met uw zorgverzekeraar en vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u dan ondersteunen, zodat u ergens binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake kan worden gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).

Annuleren

Afspraken kunnen tot 24 uur van te voren (een werkdag) kosteloos worden geannuleerd per telefoon of per e-mail. Indien u niet tijdig afzegt, wordt er een bedrag van 50 euro in rekening gebracht voor de gereserveerde tijd en ruimte. Deze factuur wordt niet vergoed vanuit de zorgverzekering.

Openingstijden tot en met maart 2023

Op dinsdag-, woensdag- en donderdagmorgen heb ik spreekuren in de praktijk. Uw voicemailbericht of e-mail wordt dan zo spoedig mogelijk beantwoord. Op maandag, vrijdag, in het weekend en op feestdagen is de praktijk gesloten. In crisissituaties kunt u het beste contact opnemen met uw huisarts of (buiten praktijktijden van de huisarts) de huisartsenpost.

Registraties

AGB zorgverlenerscode: 94010302
AGB praktijkcode: 94065557
KvK nummer: 78221374
BIG nummer: 09909538225