Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken of wijzigen? U kunt een e-mail sturen naar: info@psychologenpraktijkriemersma.nl. Eventueel kunt u ook een SMS sturen naar: 06 41 86 35 33.

Aanmelding

Als u voor vergoeding van de gesprekken door de zorgverzekeraar in aanmerking wilt komen, dient u voor aanmelding in bezit te zijn van een geldige verwijsbrief van uw huisarts. Nadat u zelf contact met mij hebt opgenomen per e-mail (info@psychologenpraktijkriemersma.nl) of per telefoon (06 41 86 35 33) wordt u op de wachtlijst geplaatst. De wachttijd gaat in na uw eigen verzoek om behandeling.

Praktijkadres

Wisselstraat 8-A, 1621 CT Hoorn (naast de Centrale Bibliotheek).

Betaald parkeren kan in de buurt of in parkeergarage ’t Jeudje (Vollerswaal 61-A, 1621 GD Hoorn).

Aanmeldstop (update april 2024)

Tot mijn spijt heb ik een aanmeldstop moeten invoeren binnen mijn praktijk. Dat betekent dat ik helaas geen nieuwe aanmeldingen in behandeling kan nemen.

Mocht u een collega zoeken die eerder plek heeft kunt u kijken op de website van Kiezen in de GGZ of op de website van Triple-GGZ: www.triple-ggz.nl.

U kunt ook altijd contact opnemen met uw zorgverzekeraar en vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u dan ondersteunen, zodat u ergens binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake kan worden gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).

Annuleren

Afspraken kunnen tot 24 uur van te voren (een werkdag) kosteloos worden geannuleerd per telefoon of per e-mail. Indien u niet tijdig afzegt, wordt er een bedrag van 50 euro in rekening gebracht voor de gereserveerde tijd en ruimte. Deze factuur wordt niet vergoed vanuit de zorgverzekering.

Openingstijden

Op maandag- en woensdagochtend heb ik spreekuren in de praktijk. Uw e-mail of voicemailbericht wordt op een van deze dagen zo spoedig mogelijk beantwoord. Op dinsdag, donderdag, vrijdag, in het weekend en op feestdagen is de praktijk gesloten. In crisissituaties kunt u het beste contact opnemen met uw huisarts of (buiten praktijktijden van de huisarts) de huisartsenpost.

Registraties

AGB zorgverlenerscode: 94010302
AGB praktijkcode: 94065557
KvK nummer: 78221374
BIG nummer: 09909538225